رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح:
یکی از آسیبهای امر به معروف اجرای آن با حالت عداوت است
نباید بدون برجستهسازی فضایل حجاب به نهی از بیحجابی اکتفا کرد
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و معاون سازمانهای اجرایی امر به معروف و نهی از منکر، یکی از آسیبهای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را اجرای آن با حالت تقابل و عداوت دانست...
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام و المسلمین محمدکاظم بهرامی در جمع کارکنان سازمان بسیج مستضعفین در این زمینه تصریح کرد: دین اسلام تماما زیبایی و نیکی است و در مساله امر به معروف و نهی از منکر نباید تقابل و تنفر وجود داشته باشد چون نهتنها کارساز نیست بلکه نتیجه عکس دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید در امر به معروف و نهی از منکر رحمت و عطوفت را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم، اظهار کرد: با اقدامات صحیح خودمان به گونهای امر به معروف و نهی از منکر کنیم که فرد از تذکر ما خوشحال شود.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: به تعبیر حضرت امام (ره) آمر به معروف و ناهی از منکر برخوردش با طرف مقابل باید مانند یک طبیب مهربان باشد.
بهرامی با اشاره به آیاتی از سوره توبه گفت: خداوند در این سوره اقتضای دوستی و همراهی مومنان با یکدیگر را امر به معروف و نهی از منکر میداند.
وی یکی دیگر از اشکالات جامعه را نادیده گرفتن امر به معروف و منحصر شدن در نهی از منکر برشمرد و افزود: بحث بیحجابی بیگمان اثر نامطلوبی در سطح اجتماع در پی دارد لیکن نباید تنها بر نهی این منکر بدون برجسته کردن فضیلتهای حجاب اکتفا کرد در حالی که بخش اول فریضه، امر به معروف است.
این مسئول عالی قضایی تمرکز روی یک موضوع در بحث امر به معروف و نهی از منکر را کارساز ندانست و تصریح کرد: نباید دائما روی یک موضوع تمرکز کرده و از سایر فرایض غافل شویم بلکه باید با اولویتبندی براساس درجه اهمیت و نیاز جامعه روی یک سری فرائض سرمایهگذاری کنیم.
معاون سازمانهای اجرایی امر به معروف و نهی از منکر به اهمیت اجرای این فریضه در جامعه اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر ضامن و نگه دارنده سایر فرائض است و به تعبیر امام محمد باقر (ع) با این فریضه است که سایر فرائض اقامه میشود.
بهرامی خاطرنشان کرد: یک حکومت مقتدر اسلامی اگر بخواهد وظیفهاش را انجام بدهد باید امر به معروف و نهی از منکر کند چون یکی از اهداف تشکیل حکومت اسلامی است و امیرمومنان آن را مایه استحکام شریعت و اصلاح جامعه میداند.
وی اضافه کرد: احیای یک واجب و از بین رفتن یک حرمت، اثرش به فرد و جامعه برمیگردد و اگر حرام خدا در جامعه رواج پیدا کند هر گناهی بروز مییابد.
موضوع مطلب : حجاب و عفاف - پیشرفت یا غفلت